9 Veckor

Ja, nu har småttingarna blivit 9 veckor, bara 3 veckor kvar innan dom flyttar, känns lite trist för dom är så mysiga allihopa. Alla har hittat nya hem förutom Odezza (konstigt nog) men snart har nog hon en ny familj hon också.
Lite nytagna bilder på dom små.


Ogden / Matthias

 Orlando / Olli

 Omaha / Omi

 Odezza

 Oakland / Ozzie

 

SÖTNOSAR

Lite nytagna bilder på Bo-Nitas sötnosar.

 Sovstund


 Dags för lite mat

 Nu börjar vi bli trötta

 Ogden vilar i Jennys famn

Oakland 8 Veckor


Odezza 8 Veckor


Omaha 8 Veckor


Orlando 8 Veckor


Ogden 8 Veckor


8 Veckor

Nu börjar O:na bli riktigt vilda och busiga, hittar på nya hyss varje dag. 
Dom är nu vaccinerade för första gången och det gick bra. Jag var ju lite nervös efter det som hände Maollichs Nikita. Dom är allihopa fem väldigt mysiga, sociala, busiga och härliga små O:n

7 Veckor

Ja, nu har småttingarna blivit 7 veckor, hur dom ser ut ser ni nedan på dagens bilder. Det var inte så lätt att få fram alla samtidigt för fotografering, dom har hittat ett gömställe under mitt nattduksbord, det går bara att komma in från baksidan som vetter mot ett element så det är säkert riktigt varmt och skönt.  Jag fick vänta länge, länge för att alla skulle komma fram men man får inte ha bråttom när man har med små kattungar att göra.

Oakland 7 veckor


Odezza 7 veckor


Omaha 7 veckor


Orlando 7 veckor


Ogden 7 veckor


Odezza

  Undrar om hon skrattar åt mig?????

Spännande

Idag tog sig Orlando och Odezza över på andra sidan av inhängnaden jag har i mitt sovrum, och det var bara såååå spännande. Så fort dom hoppat över satte jag tillbaka dom men icke sa nicke inte ville dom vara där inte utan hoppade snabbt tillbaka, så där höll vi på ett tag tills jag gav upp. Hade det på känn att det snart skulle vara dags för sådana äventyr. Nu får jag nog ta bort den och låta dom springa i hela rummet. Men då uppstår problemet med Bo-Nitas toalåda för där har jag klumpbildande sand, men det kanske inte är någon fara för dom verkar inte äta sand så mycket nu, dom har förresten aldrig varit så svåra på att äta kattsand.
Tänk att imorgon blir dom 7 veckor, nu är det bara 5 kvar tills dom flyttar, hemska tanke.

Orlando och Ogden


Vildar

Nu går det vilt till här hemma, kattungarna hoppar och far som små raketer men det är faktiskt rätt mysigt förutom när dom väcker mig vid 5 tiden på morron med att ha kattungerace i min säng. Försöker jag lyfta ner dom på golvet är dom uppe i sängen igen innan jag hunnit blinka, så det är bara att dra täcket över huvudet och dra in armar och ben där också för säkerhets skull, sen ligger jag där och hoppas på att dom snart tröttnar dom små sötnosarna.


Ozzi


RSS 2.0