Tomt och tyst

Nu har hela O-kullen flyttat, det är tyst och tomt, Bo-Nita går omkring och gråter, det skär verkligen i hjärtat på mig när jag hör henne. Det blev tyvärr inga 12 veckorsbilder, var så trött när veterinären hade gått så jag orkade inte ta fram kameran. Har hört ifrån Annika som köpte Omi, Anneli som köpte Odezza och Jenny o Fredrik som köpte Ogden och alla verkar finna sig i sin nya omgivning. Det som känns så bra är att alla kattungarna har fått så bra köpare, det gör allt lite lättare. Nu ska jag åka och hämta hem Aztrid och Mimmi så att Bo-Nita får lite sällskap här hemma. Lägger ut en bild på Odezza som jag fått av Anneli.


Kommentarer
Postat av: Millan

Men lilla Bo-Nita då.. Hoppas hon blev lite gladare av sällskap! Och så himla fin bild! =)

2011-02-20 @ 14:40:12
URL: http://millarules.blogspot.com
Postat av: Monica

Stackars Bo-Nita. Det är hemskt när de gråter och letar när kattungarna flyttat. Hoppas att hon snart glömmer och vill gosa med matte istället. :)

2011-02-21 @ 23:14:27
URL: http://www.monicap.se
Postat av: Marie

Åh lilla fina Odezza, hon har en plats i mitt hjärta ♥♥♥♥♥Stackars Bo-Nita, hoppas hon nu glömt bebisarna och allt gått tillbaka till vanligt igen. Förstår att både mamma katt och matte tycker det är jobbigt, när det små flyttat.2011-02-28 @ 10:55:32
URL: http://nessis.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0